Europacup PONANT Plate Taile

Van 29/05/04 tem 31/05/04 werd door de SNEH op de Lac de L’eau d’Heure (BEL) het EK Ponant gezeild. Er waren teams uit België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland, 26 deelnemers in totaal. De organisatie was SUPER, alleen de wind was niet van de partij. De wind varieerde tussen 1 en 3 Bft en op zondag kon er zelfs helemaal niet gevaren worden.

Het werd een zeer sportieve en spannende wedstrijd waar 2 Belgische teams uiteindelijk de eerste 2 plaatsen behaalden. Er werden 5 manches gezeild. De beslissing kwam er pas in de laatste race toen Van Laer Pieter- Defroidemont Eric als eersten eindigden.

Het team De Pauw Geert-Kowal Olivier eindigden op 1 punt. Uiteindelijk waren 4 Belgische teams bij de eerste 10.

Verdere informatie, foto’s en de einduitslag kan U vinden op de site van ponant: www.ponant.org en http://habe.hogent.be/ponant/welkom.htm

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: