UIT DE KUIP: Delft Challenge zoekt enthousiaste zeilers!

jouwnaam@ delftchallenge.nl?
Delft Challenge zoekt enthousiaste zeilers! Tour de France à la Voile, een fantastisch mooi evenement om als zeiler aan deel te nemen. Ruim een maand lang race langs de Franse west- en zuidkust op een Mumm 30. Een combinatie van lange offshore races en kortebaan wedstrijden met een veld bestaande uit zowel studenten, amateur als professionele teams.

Delft Challenge verschijnt over drie weken aan de start van de Tour de France à la Voile in Duinkerken. Het team zal namens de Technische Universiteit Delft als eerste Nederlandse studententeam deelnemen aan dit internationale evenement.

Zeilers gezocht
Het zeilteam van Delft Challenge is op zoek naar versterking. Er zijn twee posities beschikbaar voor de eerste helft van de Tour Voile. Dit kan zowel zijn voor een student als voor een niet-student. Informatie over deze vacatures is te vinden op www.delftchallenge.nl/crew.pdf.

Wil je meer informatie over Delft Challenge, kijk dan op: www.delftchallenge.nl.

Wil jij deel uitmaken van dit team, neem dan contact op met:

Jur Gaarlandt
T. +31 (0) 6-45458112
E. jur@delftchallenge.nl

[redactie]
dit bericht werd enkel geplaatst wegens haar hoge prioriteit
crew vinden doe je normaal via het Clubracer forum
[/redactie]

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: