America’s Cup - UPDATE<br>

  • Author: Ice
    Date: wo, 16/06/2004 - 13:22

Met de eerste races in aantocht heeft de America’s Cup organisatie een totaal nieuwe logo ontworpen ‘The Blazing Cup’. Deze nieuwe identiteit zal de spirit moeten uitstralen waar de Cup voor staat; de drama’s, de passie, de prestige en het fascinerende aan het duel. Dit moet het kloppend hart worden van de 32ste America’s Cup.

Het logo werd ontworpen door ‘Dragon Rouge’, een Europees ontwerpbureau met zetel in Parijs (FRA).

Zie de nieuwe brandende spirit op www.americascup.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: