America’s Cup - UPDATE<br>

  • Author: Ice
    Date: wo, 16/06/2004 - 13:22

Met de eerste races in aantocht heeft de America’s Cup organisatie een totaal nieuwe logo ontworpen ‘The Blazing Cup’. Deze nieuwe identiteit zal de spirit moeten uitstralen waar de Cup voor staat; de drama’s, de passie, de prestige en het fascinerende aan het duel. Dit moet het kloppend hart worden van de 32ste America’s Cup.

Het logo werd ontworpen door ‘Dragon Rouge’, een Europees ontwerpbureau met zetel in Parijs (FRA).

Zie de nieuwe brandende spirit op www.americascup.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: