Clubracer Racing Team gaat in Kieler Woche modus voor het EK IMS 600

  • Author: Ice
    Date: vr, 18/06/2004 - 02:00

KIEL (GER) 3 miljoen bezoekers, 5000 zeilers, 2000 boten, 420 starts, 50 landen, 29 klassen, 10 parcours en 9 dagen. Dit zijn vanaf 19 tot 27 juni de ingrediënten die het beste zeilevenement en het grootste zomerfestival in Noord Europa vele internationale wedstrijdzeilers aantrekken naar de olympische haven van Kiel.

Vele olympische zeilers zien deze ISAF 1 Grade Olympic Regatta ook als laatste oppoetsbeurt van hun kunnen voor de spelen in Griekenland.

EK IMS600
Ook dit jaar zal het Europees kampioenschap IMS600 georganiseerd worden door de Kieler Yacht Club. Uit eigen water komen CHECKMATE III (NED) en de AUDI (NED) vechten voor deze titel.

Omdat het Clubracer Racing Team op oorlogspad gaat met de AUDI zullen tijdens de races de nieuwsberichten sporadisch gepost worden.
Ik doe mijn best om jullie te voorzien van een portie leesvoer of tenminste toch de uitslagen.

www.kielerwoche.de

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: