Mini Fastnet UPDATE 3 | een finale onder spi

DOUARNENEZ (FRA) - De Eerste mini's zijn in aantocht "Full speed", met surfs tussen de 15 en 20 knopen. De Figaro "Sibélius de Brieux Maisonieuve, die de mini's volgt heeft moeite met ze bij te houden.
Met een ONO wind van 15 tot 20 knopen spurten de eerste proto's nu naar de finishlijn. Deze omstandigheden zijn een ware materialenslag. Verschillende boten hebben reeds averij. Bootnummer 254, 250 & 318 zijn reeds hun mast kwijtgespeeld. Nummer 500 heeft problemen met de kiel.

De Vuurtoren "Stiff" (Ouessant) had om 15h00 reeds 2 aankomers in het zicht op 8 mijl oostelijk van de toren.

www.atlantys-online.com/2004/

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: