ONK 420 en wedstrijden Splash, Flash en Europe

Op 27 augustus aanstaande gaat de ZeelandRegatta van start. Tijdens dit zeilweekend zal van vrijdag 27 augustus tot en met zondag 29 augustus het Open Nederlands Kampioenschap voor de 420 klasse worden verzeild. Daarnaast worden op zaterdag 28 en zondag 29 wedstrijden gezeild in de eenheidsklassen Splash, Flash en Europe.

WaterSport Vereniging Wolphaartsdijk en Z.S.C. Broechem organiseren de regatta aan de Roompot Marina in Kamperland. Deze haven met goede trailerhelling voor de open boten is goed uitgerust voor alle aanwezige wedstrijdklassen. De wedstrijden worden gevaren op de Oosterschelde. Dit water leent zich goed voor de klassenwedstrijden van de open boten doordat het getijdewater goed beschermd is door de stormvloedkering. Inschrijving voor deelname is mogelijk via: www.zeelandregatta.org

Programma voor de ZeelandRegatta 2004
Vrijdag 27 augustus:
Open Nederlands Kampioenschap 420;

Zaterdag 28 augustus:
Vervolg Open Nederlands Kampioenschap 420 en klassewedstrijden Splash, Flash, Europe;

Zondag 29 augustus:
Finale Open Nederlands Kampioenschap 420 en klassewedstrijden Splash, Flash, Europe en huldiging van de kampioenen en winnaars.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: