Update 2 | 'Roaring Forty' Round Britain

  • Author: entityone
    Date: do, 03/06/2004 - 18:19

De ganse nacht heeft Michel Kleinjans 20-25, tot 30 knopen zuidwestenwind te verduren gekregen: wind recht op kop, wat samen met een zware zee een heel vermoeiende nacht opleverde. De depressie die deze tegenwind veroorzaakt is dezelfde al die waar de deelnemers aan The Transat doormoeten.
Gelukkig voor Michel is de wind vanmorgen iets geruimd, zodat het leven aan boord terug een beetje aangenamer wordt.
De 'Roaring Forty' bevond zich vanochtend ten westen van Ierland, en zou morgenvroeg voorbij de zuidwestelijke punt van Ierland kunnen zeilen, afvallen en de Ierse zee binnenvaren, op weg naar de Scillies.

Volg Michel ook op www.michelkleinjans.be

Auteur:

  • entityone

Voor u geselecteerd: