Topsportschool surfen en zeilen in het KTA Brugge

GENT (BEL) - Op 1-9-2004 start de Topsportschool Surfen en Zeilen. Het topsport- convenant tussen de VYF en het KTA in Brugge wordt getekend uiterlijk op 30-06-2004. De lessen gaan door in het KTA in Brugge , internaat of externaat. De school heeft een zeer goede sportinfrastructuur; De trainingen op het water gaan door in Nieuwpoort en Oostende.
De VYF voorzitter commissie sport vraagt aan alle surf en zeil klassen of er kandidaten zijn.

Kandidaten kunnen zich melden op het VYF secretariaat info@vyf.be en op frank.cleeren@pandora.be

Sportieve groeten,

Frank Cleeren
VYF Voorzitter commissie sport

www.vyf.be

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: