Opstart Topsportschool uitgesteld tot 2005

GENT (BEL) - De raad van bestuur van het Vlaamse Yachting Verbond (VYF) heeft woensdag 22 juni besloten het opstarten van de Topsportschool zeilen en surfen KTA Brugge uit te stellen tot het schooljaar 2005-2006. Het aantal benodigde kandidaten werd niet ingevuld. Er moeten minstens 8 leerlingen zijn om de school op te starten.

Meer info op het VYF secretariaat info@vyf.be en via frank.cleeren@pandora.be

Sportieve groeten,

Frank Cleeren
VYF Voorzitter commissie sport

www.vyf.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: