Na de mooiste Antwerp Race in 2003, naar de spectaculairste in 2004?

ANTWERPEN (BEL) - 'Mooi in de overtreffende trap. Fijne weersomstandigheden, zacht en niet eens kil briesje uit de juiste richting, drukte bij de starts en zonder twijfel de meest kleurrijke vloot die de Schelde ooit gezien heeft'. Met deze zin begon vorig jaar een persverslag in een bekend zeilblad. Benieuwd wat 2004 zal brengen. De timing van de getijden liet ons geen andere keuze dan 16 oktober voor deze 17de editie. Op zich is dat geen probleem, het weer in België en Nederland kan in die periode alle kanten uit, dat weten we. Dat het mooie weer een extra promotie is voor de zeilsport uiteraard ook, maar velen zullen toch heimelijk hopen op een beetje meer wind, met het nodige spektakel en de adrenaline tot gevolg (gedenk de 15de AR, in 2002!). Al zijn we hoofdzakelijk allemaal recreanten, ons persoonlijk Schelderecord willen we toch altijd beter, niet ?

Bent u al ingeschreven op de electronische newsletter? Uiteraard wel als u deze mail aan het lezen bent. Maar als u denkt dat collega's of bemanningsleden er nog niet op ingetekend hebben, aarzel dan niet om deze newsletter te forwarden of hun emailadres aan te melden op de website www.antwerprace.be (mits hun toestemming natuurlijk!). Het is immers van belang dat de datum voor de start van de inschrijvingen bij de juiste personen terechtkomt, evenals de Notice of Race en aanverwante nieuwsberichten!

foto © Pit de Jonghe

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: