CORK WEEK:<br>homerun voor YELLOW ROSE (NED)

  • Author: Ice
    Date: ma, 19/07/2004 - 10:06

CORK (IRL) - Vrijdag 16 juli, meer dan 500 jachten in 18 klassen zeilen hun finaledag tijdens de jaarlijkse Cork Week. Roy Disney’s PYEWACKET (US) en crew mochten tot het laatste uur hun adem inhouden omdat aan het einde van de coastalrace de wind bijna compleet wegviel. Een derde plek was wel genoeg om haar overal klassement te verzilveren.
De SATORI (GS45) van Steven Blom (NED) geraakt net niet op het podium en zeilt een 4de plaats. TONNERE DE BRESKENS (NED) slikt een 15de plek.

YELLOW ROSE (NED) van Martin Jan Ringers wint met overmacht de X332 class en brengt de "boat of the week" prijs mee naar huis!

Ook Belgische deelname: de MEEWIND (First 40.7) op een 18de plek in class 2.

www.corkweek.com/cw2004/home.htm

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: