PROVANT SAIL CUP:<br>dit jaar op zondag 17 oktober

ANTWERPEN (BEL) - In 2003 werden op zondag vijf reeksen gevaren dank zij de uitstekende organisatie van Michael Pirenne en de geweldige steun van het VYF die met materiaal uitrukte.
Ook dit jaar weer doen we een oproep aan alle fervente zeilers van de kleine kielboten om hun enthousiasme over te brengen op jonge zeilertjes die willen proeven van deze sport. De Eleven Metre One Designs, de immer enthousiaste halftonners, X99, Bénéteau 25, enz …

De 3de PROVANT CUP zal dit jaar gevaren worden op Zondag 17 oktober.
Meer nieuws vindt u binnenkort op onderstaande website, maar noteer alvast de datum.

www.antwerprace.be/index_provant.html

foto © Pit de Jonghe

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: