Zilver voor team Booth/ Dercksen op WK F18

FOLLONICA (ITA) - Mitch Booth en Herbert Dercksen (NED) hebben het zilver op het WK F18 in Italië veroverd. De wereldtitel ging naar hun eeuwige concurrenten Darren Bundock en Glenn Ashby uit Australië. Het Nederlandse team eindigde voor het in Zwitserland wonende duo Gavin Golby/ Cori Camenisch. Alle drie teams zeilden met Hobie Tiger... lees verder

Uitslagen WK F18 (na 12 races, 2 aftrekken):
1. Darren Bundock/ Glenn Ashby (Aus) 14
2. Mitch Booth/ Herbert Dercksen (Ned) 39
3. Gavin Golby/ Cori Camenisch (Zwi) 45
4. Jean Cristophe Morniac/ Franck Citeau (Fra) 49
5. Greg Goodall/ Daniel van Kerckof (Aus) 60
11. Mischa Heemskerk/ Pieter van Ruitenburg (Ned) 122
13. Rikkert Graat/ Daan Koene (Ned) 132
19. Remco Kenbeek/ Paul Brouwer (Ned) 174

Meer uitslagen: www.f18worlds2004.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: