WSSRC bekrachtigt record van Michel Kleinjans (BEL)

HAMPSHIRE (GBR) - Het World Sailing Speed Record Council bekrachtigt het nieuwe record van Michel Kleinjans (BEL). Jullie vernamen al uit onze vorige berichten dat hij het rondje Groot Brittanië, Ierland en alle eilanden in een recordtempo van 11 dagen, 12uur, 26 minuten en 48 seconden solo kon omzeilen.

WSSR Newsletter No 70

The WSSR Council announces the ratification of the following record:

WORLD RECORD: "Round Britain and Ireland, all islands, non stop singlehanded"

Yacht: 'Roaring Forty' 40 ft Monohull

Sailed by: Michel Kleinjans. Belgian

Dates: 28th May 200.to 8th June 2004.

Elapsed Time: 11days 12hours 26minutes 48seconds

Average speed: 6.47kts

John Reed
Secretary to the WSSR Council

www.sailspeedrecords.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: