UIT DE KUIP:<br>La Solitaire du Figaro<br>Sanders UPDATE 2

CAEN (FRA) - Vanochtend is de vloot, bestaande uit 52 identieke zeilboten, vertrokken vanuit Caen naar de sluis in Quisterham. Morgen om 0600 uur kunnen we door die sluis naar buiten. Daarna zal om 1200 uur het startschot vallen van de eerste etappe van La Solitaire Du Figaro. Een ongelofelijk circus hier in Frankrijk...lees verder

Zie ook het interview van Sander gemaakt op 24-07-04: Video pagina La Solitaire du Figaro

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: