Ok-zeiler Bart Bomans heeft het zwaar te verduren op het WK

PARKSTONE (GBR) - Gestart als topfavoriet (Europees kampioen en dit seizoen nog ongeslagen) werd Bart Bomans (BEL) maandag voor 1 reeks gedeklasseerd wegens ongeldige start... Is een beetje als een gele kaart voor de publiekslieveling. Een volgende kaart en hij vliegt eruit. (Na 6 reeksen mag elke zeiler de slechtste reeks laten vallen). Betekent dat hij geen enkele fout meer mag maken of een andere reeks slecht zeilen. Want de "local Jim Hunt is verdomd goed en .. verdomd eerst.

Belooft dus nog spannend te worden. Zegt "cool" te zijn. Maar in z'n diepste niet. Droomt van z'n achtste om wereldkampioen te worden. (Als ie maar geen Vandenbroeke wordt...).

www.okdinghy.co.uk

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: