EK EUROPE Jeugd<br>Onze Belgische zeilers doen het weer goed in Portugal

Na drie dagen werden 7 reeksen van de 10 gezeild. Marie-Amandine Vandeghinste is flink op weg om haar titel van 2002 en 2003 te verlengen. Ze heeft al 28 punten voorsprong op haar naaste concurrenten. Lien Debie staat momenteel 13de nadat ze gisteren de 7de reeks won. Eva Straus is hier de jongste en staat verdienstelijk 47ste van de 78 meisjes.

Bij de jongens is Corentin Demanet aan een sterke wedstrijd bezig, hij staat momenteel 10de gevolgd door Yannick Laumans op 16. De andere jongens Michaël Smits en Christophe De Blieck zeilen hun eerste internationale wedstrijd en komen vooral wat ervaring opdoen: ze staan respectievelijk 67 en 71 van de 72 jongens.

Na 8 reeksen is er een tweede afvalreeks wat nog heel wat kan veranderen in deze uitslag.
Het kampioenschap duurt tot donderdag en is te volgen op http://europeyouth2004.no.sapo.pt

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: