Bart Bomans voorlopig tweede tijdens WK OK zeilen 2004

PARKSTONE (GBR) - Gisteren, op de voorlaatste dag op het WK Ok-zeilen te Parkstone, werden tot laat in de avond 4 reeksen gezeild, waarvan 1 afgelast. Het Zag er goed uit voor Belgische zeiler Bart Bomans. Echter, halverwege reeks 2 besliste de raceofficer de wedstrijd af te gelasten wegens een winddraaiing. In dergelijke situaties kan de raceofficer kiezen om ofwel de boeien te verplaatsen tijdens de reeks, ofwel de reeks afgelasten. Hij verkoos dus, jammer voor Bart, voor het afgelasten.

Voorlopige tussenstand:
1. Jim Hunt (GBR)
2. Bart Bomans (BEL)
3. Nick Craig (GBR

Vandaag laatste wedstrijddag.

www.okdinghy.co.uk

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: