Gant Gotland Runt - Champagne vloeit aan boord van Holmatro

  • Author: Ice
    Date: wo, 07/07/2004 - 10:46

SALTSJÖBADEN (SWE) - Volgens de website van de Gant Gotland Runt organisatie vloeide de champagne rijkelijk aan boord van HOLMATRO (NED). Tijdens de finish hoorde de bemanning aan boord van de Grand Soleil 44 dat ze een nipte voorsprong hadden weten pakken in berekende tijd op Ralf Aspholm’s Sinergia 40 DATA COMMUNICATION. De overwinning werd bevestigt na berekening van de handicapformule en ze versloegen de Sinergia met 3 minuten en 39 seconden.

DATA COMMUNICATION wint het Zweedse IMS kampioenschap.
HOLMATRO wint alvast de IMS1 divisie

Voor de einduitslag zullen we moeten wachten nadat alle kleinere IMS schepen gefinisht zijn.

Meer info: www.gantgotlandrunt.se

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: