Gant Gotland Runt - Champagne vloeit aan boord van Holmatro

  • Author: Ice
    Date: wo, 07/07/2004 - 10:46

SALTSJÖBADEN (SWE) - Volgens de website van de Gant Gotland Runt organisatie vloeide de champagne rijkelijk aan boord van HOLMATRO (NED). Tijdens de finish hoorde de bemanning aan boord van de Grand Soleil 44 dat ze een nipte voorsprong hadden weten pakken in berekende tijd op Ralf Aspholm’s Sinergia 40 DATA COMMUNICATION. De overwinning werd bevestigt na berekening van de handicapformule en ze versloegen de Sinergia met 3 minuten en 39 seconden.

DATA COMMUNICATION wint het Zweedse IMS kampioenschap.
HOLMATRO wint alvast de IMS1 divisie

Voor de einduitslag zullen we moeten wachten nadat alle kleinere IMS schepen gefinisht zijn.

Meer info: www.gantgotlandrunt.se

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: