AANKONDIGING:<br>Belgisch kampioenschap OK-zeilen op het Galgenweel

ANTWERPEN (BEL) - Naar jaarlijkse gewoonte vindt tijdens het eerste weekend van september het Belgisch kampioenschap Ok-zeilen plaats. De wedstrijd gaat door op het Galgenweel op de Antwerpse Linkeroever op 4 en 5 september. Verschillende nationaliteiten worden verwacht, op deze unieke plek vlakbij de stad. En zoals elk jaar, wordt voorzien in een gratis bolleke.

Europees en Belgisch kampioen Bart Bomans verdedigt er zijn titel. Hiermee sluit hij een mooi seizoen af.

foto van L naar R: Jan, Mies & Bart

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: