Uitnodiging Q-Cup KLYC Galgenweel

ANTWERPEN (BEL) - Op zaterdag 28 augustus organiseert KLYC Galgenweel een manche van de Q-cup voor optimist. Naast een toffe wedstrijd is er voor de deelnemers een leuk aandenken en een prachtige prijzentafel voorzien.
’s avonds kan je aanschuiven voor een lekkere BBQ:
- volwassenen betalen hiervoor €12,50 (3 stukken vlees met brood en garnituur)
- kinderen betalen € 8,00 (2 stukken vlees met brood en garnituur)

Wil je graag meedoen? Vraag dan aan je ouders en/of club om naar het Galgenweel te komen en misschien word jij wel de volgende kampioen…

Inschrijven voor de wedstrijd kan de dag zelf nog, de deelnameprijs bedraagt €10 en je kan, indien gewenst, met een bootje van de club zeilen. Laat dit wel tijdig weten.
Voor de bbq liefst vooraf inschrijven, dit kan door het bijgaand formulier ingevuld terug te mailen naar qcupklyc@yahoo.co.uk. De betaling gebeurt op rekeningnr. 417-2051131-39 van KLYC met de vermelding "q-cup x aantal inschrijvingen ". Zo heeft onze kok van dienst een beter zicht op het aantal mensen dat hij moet bedienen.

Alvast veel zeilgenot en hopelijk tot dan.
Namens KLYC Galgenweel,

Annelies Ceuppens 0486 93 20 45
Jurgen Cluytmans 0498 44 95 40

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: