OLYMPISCHE SPELEN<br>Godefroid mag geen enkele fout meer maken

ATHENE (GRE) - "Sebastien heeft maandag erg goed genavigeerd", was de evaluatie van Cor Van der Nagel, trainer van 'Sebbe', op de tweede wedstrijddag. "Er stond een wind van vijf Beaufort in de eerste regatta van de dag, maar dat vormde geen probleem voor Sebbe. Met een vierde plaats in de stand blijft alles mogelijk.

"Ainslie (de voorlopige Britse leider, nvdr) heeft de beste kansen op het goud, maar het is nog niet afgelopen", vervolgt Van der Nagel. "Sebbe zal wel geen enkele fout meer mogen maken, wil hij een medaille uit de brand slepen. Hij beseft dat de eerste wedstrijddag een ramp was en probeert nu het een en ander recht te zetten. We zullen zien of dat volstaat om het podium te halen."

www.questforgold.be

Olympic Sailing Competition 2004

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: