PERSBERICHT VYF:<br>O.S. - Athene 2004<br>Phillipe voorlopig 3de

ATHENE (GRE) - De spelen zijn 4 dagen ver en onze Belgische zeilers doen het daar alles behalve slecht. Vers Europees Kampioen Phillipe Bergmans zeilt sterk in Athene. Eveneens twee races gezeild in de Laser klasse waarin Phillipe twee maal in de top 10 eindigde (9de en 4de). Overall staat Phillipe nu voorlopig 3de!

MISTRAL-Sigrid Rondelez
Sigrid heeft er reeds twee races opzitten. De eerste race eindigde ze 17de en de tweede race op een 7de plaats (overall: 12de plaats)...een meer dan positieve evolutie die zich hopelijk vandaag (tijdens de volgende races) verderzet...

EUROPE-Min Dezillie
Ook Min heeft er nog maar twee races opzitten. Gisteren werden de races in verschillende zeilklasses (Mistral, Europe, Laser,...) namelijk gecancelled door te veel wind...Min eindigde 13de in de eerste race en WON de tweede race wardoor ze in het voorlopige eindklassement stijgt naar een 6de plaats!

FINN-Sebastien Godefroid
Na 6 races staat Sebbe op een voorlopige 4de plaats! Sebbe zeilde zeer regelmatig in de laatste 4 races en hij klimt daarmee tot de 4de plaats in het voorlopige eindklassement. Met nog 5 races te gaan zet Sebbe z'n opmars verder richting Olympisch edelmetaal...

Olympic Sailing Competition 2004

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: