OLYMPISCHE SPELEN:<br>Een mooie 3 en snelheidsgebrek

Olympische zeilen.nl schakelt met haar berichten even over naar haar zuiderburen.In de Finn had Sebastien Godefroid een goede Race 7; hij werd 3de. Vervolgens noteerde hij een 11 door mysterieus snelheidsgebrek. In Race 7 startte Godefroid zeer scherp en met hem een aantal anderen. Te scherp, zo leek het. De Pool Mateusz Kusznierewicz, olympisch Finn-kampioen van 1996, koos eieren voor zijn geld en herstartte. De rest ging door, maar al snel kwam een comiteboot hen achterna. David Burrows (Ierland), Dean Barker (Nieuw Zeeland), Richard Clarke (CAN), Aimilios Papathanasiou (GRE), en Rafael Trujillo (ESP) werden teruggefloten wegens een te vroege start en kregen een OCS achter hun naam... lees verder

foto: Sebastien Godefroid leidt in Race 7.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: