OLYMPISCHE SPELEN:<br>Godefroid mag medaille zo goed als zeker vergeten

ATHENE (GRE) - In de eerste regatta van de dag, de 9de in totaal, is onze landgenoot Sebastien Godefroid donderdag slechts 24ste geëindigd. Daardoor zakt hij terug naar de 6de plaats in de stand, met 63 punten en op 13 punten van de Pool Mateusz Kusnierewicz die voorlopig brons heeft. Met nog slechts twee regatta's voor de boeg lijkt een medaille nog moeilijk haalbaar voor Godefroid. (belga)meer: www.questforgold.be

Olympic Sailing Competition 2004

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: