PERSBERICHT VYF:<br>O.S. - Athene 2004<br>Belgen in Athene

ATHENE (GRE) - Een moeilijke dag voor Sebastien. Enkele tactische opties resulteerde in verlies en de kans op een medaille.
Met nog maar 1 race te gaan kan Sebbe nog een 5de plaats overall halen.
lees Sebbe's verslag op zijn webstek: www.questforgold.be

MISTRAL-Sigrid Rondelez
Wederom mar 1 race gesurft in de MISTRAL klasse. Sigrid nam een matie start en kwam als 18de aan boei 1. Doorheen de wedstrijd wist ze nog enkele plaatsen goed te maken en kwam uiteindelijk als 15de over de finish...een overall 16de plaats voor Sigrid met nog 6 races te gaan.
meer: www.sigridrondelez.be

EUROPE-Min Dezillie
Twee races vandaag gezeild in de EUROPE klasse met landgenote Min Dezillie. In race 1 van de dag startte Min zeer goed (als vierde rondde ze boei 1) maar zakte verder weg naar het einde van de race toe. Ook in race 2 van de dag vond Min haar draai niet en eindigde op een 20ste plaats. Min staat 16de overall.

LASER-Phillipe Bergmans
Ook voor Filip is de marginale wind spelbreker. Een 23ste en een 27 plaats resulteert in een terugval in het overall klassement naar de 13de plaats waardoor de kansen op Olympisch edelmetaal zo goed als voorbij zijn.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: