Notice of race 17de Antwerp Race staat online

Op uitdrukkelijke vraag van de havenkapiteins van Breskens en Terneuzen hebben we de Notice of Race nu al on line gezet : klik hier! Opslaan, afdrukken en verspreiden onder je kennissen, je pontonburen of andere zeilers. Hoe meer mensen weten hoe het werkt, hoe minder (nare) verrassingen.

Inschrijven kan pas vanaf 1 september. Weigert je agenda dit te onthouden? Geen probleem: registreer je op www.antwerprace.be en we herinneren je er tijdig aan.

Nog meer agendanotities: de SkippersNight met wedstrijdbriefing, meteo en verdeling van papieren en deelnemersvlaggen heeft plaats op woensdagavond 13 oktober. Huysman Jachtverzekeringen en Landtmeters, your naval stores, zorgen voor een happy hour. Ook hierop komen we terug. Alle ingeschreven deelnemers krijgen een persoonlijke uitnodiging thuisgestuurd. Hou je brievenbus in de gaten!

 

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: