AANKONDIGING:<br>Goese Sas Trophy 2004

GOES (NED) - Op 25 en 26 september nodigt het wedstrijdcomité van de Goese Sas Trophy iedere zeiler uit om deel te nemen aan dit zeilevent. Nadat we vorig jaar 50 boten mochten begroeten hopen we dit jaar stilletjes op meer...
Zoals altijd wordt er gevaren in twee klassen; de touring klasse en de racing klasse.In de touring klasse trachten we alle boten, klein groot - jong en oud op het water te krijgen. Er wordt een speciale rating voorzien voor zij die wel of niet een spinnaker wensen te voeren. De start is voorzien om 11 uur 30 zodat iedereen tijdig kan starten.

In de racing klasse brengen wij het zwaar materiaal onder dat gelet op de perfecte zeilcondities zich nog even scherp kan stellen voor de Antwerp race.

U kan via deze website - met dank aan clubracer - vooraf inschrijven en een rating bekomen. Zo bespaart u trouwens de meetingcommissie een hoop ellende op zaterdag.

Iedereen kan inschrijven op vrijdagavond, zaterdag- en zondagochtend in het café het Loze Vissertje. De grote baas voorziet voor iedereen een ontbijtje zodat er geen heksentoeren moeten worden uitgehaald om de bemanning tevreden te stellen.

Na de wedstrijd biedt het comité elke deelnemer de steigerbar aan dewelke zal worden gemonteerd op de buitensteiger voor de sluis van Goes. S'avonds voorzien wij een avondmaal en een bandje om de boel op te fleuren. Inschrijven voor het eten kan bij Nico van het Loze Vissertje.

Bij het inschrijven ontvangt iedere deelnemer zijn instructies alsmede een aandenken aan de wedstrijd. De banen en reglementen worden eveneens ter inzage gesteld op de website.

Het wedstrijdcomité wenst U veel zeilplezier.

Meer info en naar de inschrijvingen:www.goesesastrophy.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: