AANKONDIGING:<br>Zeelandregatta 27-29 augustus

WOLPHAARTSDIJK (NED) - Op 27 augustus aanstaande gaat de ZeelandRegatta van start. Tijdens dit zeilweekend zal van vrijdag 27 augustus tot en met zondag 29 augustus het Open Nederlands Kampioenschap voor de 420 klasse worden verzeild. Daarnaast worden op zaterdag 28 en zondag 29 wedstrijden gezeild in de eenheidsklassen Splash, Flash en Europe. Voor Splash en Flash maken de wedstrijden onderdeel uit van de FR Sailing Tour.

In de klassen Splash en Flash is heet aantal inschrijvers inmiddels gestegen tot omstreeks 160 boten. Deze zullen staten in 4 groepen, de Flash, Splash A1, Splash A2 en Splash B.

Watersport Vereniging Wolphaartsdijk organiseert de regatta aan de Roompot Marina in Kamperland. Deze haven met goede trailerhelling voor de open boten is goed uitgerust voor alle aanwezige wedstrijdklassen. De wedstrijden worden gevaren op de Oosterschelde. Dit water leent zich goed voor de klassenwedstrijden van de open boten doordat het getijdewater goed beschermd is door de stormvloedkering.
Het wedstrijdweekend wordt afgesloten op zondagmiddag met de huldiging van de kampioenen en de prijsuitreikeiking door de voorzitter van de WSVW en de heer C. van Liere, burgemeester van de gemeente Noord Beveland.

Nadere informatie en een overzicht van de sponsors op www.zeelandregatta.org.

Programma voor de ZeelandRegatta 2004

Vrijdag 27 augustus:
Open Nederlands Kampioenschap 420;

Zaterdag 28 augustus: Vervolg Open Nederlands Kampioenschap 420 en klassewedstrijden Splash, Flash, Europe;

Zondag 29 augustus: Finale Open Nederlands Kampioenschap 420 en klassewedstrijden Splash, Flash, Europe en huldiging van de kampioenen en winnaars.

Over de ZeelandRegatta
De ZeelandRegatta is een zeilrace voor Splash, Flash, Europe en 420. Voor de 420 wordt tijdens de ZeelandRegatta het Open Nederlands Kampioenschap gevaren. In 2004 wordt de ZeelandRegatta gevaren op 27 tot en met 29 augustus voor de 420. De andere klassen varen op 28 en 29 augustus. Meer informatie is te vinden op: www.zeelandregatta.org

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: