HISWA te water 2004 a.s. dinsdag van start!

IJMUIDEN (NED) - Van 31 augustus tot en met 5 september 2004 vormt jachthaven Marina Seaport IJmuiden wederom het sfeervolle decor voor de 21e editie van de HISWA te water. Blinkende zeiljachten, wedstrijdjachten (waaronder de AUDI) luxe motorkruisers, klassieke sloepen; ruim 450 fonkelnieuwe modellen van 7 meter en langer liggen voor u klaar aan de steigers om bewonderd te worden. Een voor Europa uniek aanbod, waarmee de HISWA te water is uitgegroeid tot hét mekka voor de watersport- en bootliefhebber uit binnen- en buitenland.

Of het nu om hout, staal of polyester gaat: de jachtbouwers en importeurs tonen u veelal hun complete range van schepen. U heeft de keuze uit op maat gebouwde of seriegebouwd boten, waaronder tientallen (wereld)primeurs.

Gisteren is ook de geheel vernieuwde HISWA.nl site online gegaan. De website is omgevormd tot een brede watersportportal met veel meer dan alleen nieuws over de watersportbeurzen. Naast uitgebreide informatie over de HISWA en HISWA te water fungeert de site als de "Gouden Gids" voor de watersport met een overzicht van ruim 2.500 watersportbedrijven en hun producten. Maar voortaan kunt u er ook bijzondere reizen boeken, watersportboeken bestellen, vaarroutes opvragen en nieuws uit de branche vinden. Surf snel naar www.hiswa.nl om een kijkje te nemen op de nieuwe site.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: