PERSBERICHT:<br>ZeelandRegatta 2004

WOLPHAARTSDIJK (NED) - Afgelopen weekend is op de Oosterschelde nabij Roompot Marina de ZeelandRegatta gevaren voor Splash, Flash, Europe en 420. De organisatie, de Watersportvereniging Wolphaartsdijk, mocht zich verheugen in een deelname van zo’n 210 boten, waarvan 186 in de Flash/Splash klasse. Tevens is voor 420 het Open Nederland Kampioenschap gevaren.

Voor Europe tellen de wedstrijden meervoor de landelijke selectie. Voor Splash en Flash maken deze onderdeel uit van de FR Sailing Tour.

foto's © www.vision-art.be

Meer informatie en uitslagen op www.zeelandregatta.org

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: