Q-CUP 4de manche

ANTWERPEN (BEL) - Op zaterdag 28 augustus organiseerde de KLYC de 4e manche van de Q-cup, een wedstrijdcircuit van de VYF voor beginnende zeilertjes in Optimist.

Onder de deskundige leiding van Jurgen Cluytmans en zijn jeugdig organisatieteam werden 4 reeksen gevaren bij een stralend weertje. Er namen 30 kinderen deel en de winnaar werd Levi Slap gevolgd door Marie Decock en Caroline Pieters.

De volledige uitslag kan bekeken worden op www.klycgalgenweel.be

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: