HISWA te water 2004<br>Record van 450 jachten

Nog een kleine maand te gaan en dan vormt Marina Seaport IJmuiden weer het sfeervolle decor voor de 21e HISWA te water. Van dinsdag 31 augustus tot en met zondag 5 september meert een recordaantal van 450 luxe zeiljachten, motorkruisers, sportboten en sloepen voor u af aan de steigers. In totaal vormen de boten, die allen een minimale lengte van 7 meter hebben, een lengte van ruim 5 kilometer. De top van de Nederlandse en internationale jachtbouw geeft acte de présence en importeurs tonen veelal hun totale range van boten.
Klik hier voor het complete zeiljachten deelnemersoverzicht

Openingstijden en toegangsprijzen
De HISWA te water wordt georganiseerd door HISWA RAI Multimedia uit Driebergen en vindt plaats in jachthaven Marina Seaport IJmuiden.
De tentoonstelling is van dinsdag 31 augustus tot en met zondag 5 september 2004 geopend. Van dinsdag tot en met vrijdag van 11 tot 18 uur en in het weekend van 10 tot 18 uur.
De toegangsprijs is € 16,- per persoon. De houders van een Pas 65 en kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen € 10,-.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: