IMS ontwikkeling: Van een lelijk achterwerk gesproken

  • Author: Ice
    Date: ma, 09/08/2004 - 16:54

PALMA (ESP) - De Copa del Rey zorgt elk jaar wel voor nieuwe bezienswaardig- heden. De eene al wat mooier dan de andere. Naar jaarlijkse gewoonte is zijne majesteit Juan Carlos de Borbon Koning van Spanje van de partij met het zeiljacht BRIBON. Ook bekende figuren zoals Javier Banderas (broer Antonio Banderas) maken deel uit van het startveld en maken van dit evenement een mediageil circus.

Wat ons meer interesseert is de evolutie van het IMS meetsysteem want waar de media aanwezig is zit ook het grote geld.

Wat er jaarlijks gespendeerd wordt aan ontwikkeling zal menig lage landen zeiler de wenkbrauwen doen fronsen. Het is wel zo dat sommige exotische evoluties toch onze kant komen opwaaien en we er rekening moeten mee houden.

Neem nu het achterwerk van de CAM uit de Farr stal (zie foto), het ziet er toch niet uit. Of moeten onze ogen eraan wennen zoals menig autoverkoper ons tracht wijs te maken. Smaken verschillen nu eenmaal. Oordeel zelf.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: