NIEUWSBRIEF IMS / ORC<br>Tussenstanden Competities actueel

UTRECHT (NED) - De tussenstanden van de competities staan actueel op de website. Hieronder de lijst van de wedstrijden die op dit moment verwerkt zijn.
IMS Verbondsbezem
Tot nu toe verwerkte uitslagen:
04-01. Van Uden Reco Cup
04-02. Y-toren race
04-03. Yeoman Challenge
04-04. IJsselmeer Haakswadden Race
ORC Clubcompetitie
Tot nu toe verwerkte uitslagen:
04-01. Van Uden Reco Cup
04-02. Y-Toren Race
04-03. Grevelingen Cup 1e weekend
04-04. Yeoman Challenge
04-05. IJsselmeer Haakswadden Race

Meetbriefhouders bijeenkomst 6 oktober en submissions
Op woensdag 6 oktober zal op het kantoor van het Watersportverbond de jaarlijkse meetbriefhouders bijeenkomst worden gehouden. U ontvangt hiervoor nog een officiële uitnodiging met de definitieve agenda. Wij zijn alvast bezig met de voorbereidingen. U kunt nog een aanvraag voor een submission indienen. Hiervoor kunt u een mailtje sturen via ledenservice@watersportverbond.nl. Vergeet u niet uw naam en zeilnummer te vermelden. Wij zullen vóór 1 september onze aanvragen naar de ORC sturen.

Meetbriefhouders enquête
De Noordzeeclub heeft als klassenorganisatie een enquête voorbereid om inzicht te krijgen in de wensen van de zeilers met betrekking tot de activiteiten van de Noordzeeclub en het verbond. Binnenkort krijgen alle meetbriefhouders het formulier toegestuurd. Uiteraard is het van groot belang dat ook uw mening meegenomen wordt. Let u dus goed op de brievenbus en zorg dat de enquête zo snel mogelijk retour stuurt. De eerste (grove) resultaten worden op de meetbriefhouders bijeenkomst bekend gemaakt.

Versatel NK Zeezeilen 10-12 september 2004
U kunt nog inschrijven voor het Versatel NK Zeezeilen voor IMS gemeten schepen van 10 tot 12 september in IJmuiden. Inschrijven kan nog tot 3 september. Het inschrijfformulier vindt u op www.nkzeezeilen.nl in het menu deelnemers / inschrijfformulier. Via de website kunt u ook inschrijven of zoeken in de bemanningspool. Het programma bestaat uit één middellange baan op zaterdag en verder alleen korte baanwedstrijden. Natuurlijk is de gehele Nederlandse top aanwezig en is er een bijzonder uitgebreid walprogramma!

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: