UITNODIGING:<br>Meetbriefhouders bijeenkomst 6 oktober (NED)

UTRECHT (NED) - Namens de Noordzeeclub en het Watersport- verbond bent u van harte uitgenodigd om de jaarlijkse bijeenkomst van meetbriefhouders bij te wonen.
De bijeenkomst vindt plaats op Woensdagavond 6 oktober van 19.30 uur - ± 22.00 uur op het Sportbondencentrum, Daltonlaan 400, Utrecht

Agenda
Opening en mededelingen van de Voorzitter
Meetbriefhouders enquête: De resultaten worden bekend gemaakt en opvallende zaken zullen direct besproken worden.
Submissions naar het ORC: We hebben n.a.v. het afgelopen seizoen weer een aantal aanpassingen voorgesteld aan het rekenprogramma; deze worden toegelicht. Eventuele aanvullingen kunnen nog doorgegeven worden.
Terugblik Meetbrieven service en metingen Watersportverbond
Nieuws van het ORC front: informatie over recente ontwikkelingen in de commissies van het ORC
Overzicht wedstrijden: Hoe is het gesteld met de deelname aan de verschillende wedstrijden in de regio’s

Rondvraag
Uiteraard horen we graag vooraf of u aanwezig bent, zodat we daar rekening mee kunnen houden. U kunt het ons laten weten door onderstaande informatie aan ons te mailen.

Naam, zeilnummer ORC/IMS en aantal personen naar: ledenservice@watersportverbond.nl

Tussenstanden Competities
De tussenstanden van de competities staan actueel op de website. Voor de Flevorace is een aanpassing gemaakt. De Pion uitslagen zijn meegenomen in de telling voor de competitie, deze zijn in de originele uitslagen niet meegenomen. Hieronder de links naar de tussenstanden.

IMS Verbondsbezem
ORC Clubcompetitie

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: