PERSBERICHT: Clubracer lanceert vernieuwde website

  • Author: Ice
    Date: do, 16/09/2004 - 10:17

ANTWERPEN (BEL) - Na veel geknutsel, veel pizza, een overdosis cafeïne en enkele slapeloze nachten heb ik hem eindelijk klaar. 750Kb zuivere PHP, een slordige tweeduizend regels code en een 500Mb aan coole zeilfoto’s staan klaar om binnen te slurpen via uw modem. Clubracer lanceert vandaag haar geheel vernieuwde website: www.clubracer.be

Met integere trots presenteer ik de vernieuwde website. De website heeft een totaal nieuw grafisch ontwerp gekregen die past bij de nieuwe stijl. Dit seizoen bezochten liefst een half miljoen mensen de Clubracer website. Mede dankzij de vernieuwing verwacht Clubracer nog hogere bezoekersaantallen te genereren.

Op de vernieuwde website is de informatie helder gerubriceerd en is de navigatie verbeterd. De vernieuwing van de site is ook aanleiding geweest om enkele nieuwe gereedschappen toe te voegen, waaronder de Clubracer Gids. De Clubracer Gids wordt de Gouden Gids voor de performance zeiler. In deze gids ga je snel alle links vinden die een zeiler of wedstrijdzeiler nodig heeft.

Bestaande rubrieken hebben een metamorfose ondergaan. Er werd veel tijd gestoken in de nieuwe zoekfunctie zodat alle informatie snel en gebruiksvriendelijk terug te vinden is in de duizenden pagina’s die Clubracer groot is.

Ook onze sponsors laten we niet in de kou staan. Een betere indeling van de grafische elementen en advertenties geven een beter leesgenot. Nieuw zijn de advertenties afgestemd op de Clubracer inhoud en de zoekresultaten. Zo wil ik een online ervaring creëren die meer voldoening geeft.

Verder is de site nog beter geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google, zo zal de website nog beter opgenomen worden door de zoekrobotten.

Met deze nieuwe opzet hoop ik nog beter te kunnen laten zien dat Clubracer een belangrijke tool is voor de zeilers en wat de website kan betekenen voor watersportbedrijven die willen adverteren of sponsoring voorzien.

Veel plezier op de website, en uiteraard hoor ik graag uw reacties!

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: