ROLEX SWAN CUP:<br>Aqua Equinox stoot door naar een 2de plaats

  • Author: Ice
    Date: do, 16/09/2004 - 12:38

PORTO CERVO (ITA) De Belgische AQUA EQUINOX doet goede zaken tijdens de Rolex Swan Cup. Op dag twee wint deze Swan 56 de derde race en weet hierdoor op te klimmen naar een tweede plaats in het tussenklassement. Filip Balcaen de eigenaar mag zich gelukkig prijzen met dit resultaat. "But it's never over until it’s over: er staan nog 4 races op het programma. We duimen verder voor nog meer goede resultaten.

foto: Aqua Equinox (BEL), winnaar Klas A Race 3

Voorlopige uitslag klas A:
1. Bugia Bianca, Swan 70, Massimo Dentice, 1-1-5, 7 punten
2. Aqua Equinox (BEL), Swan 56, Filip Balcaen, 12-4-1, 17
3. Chippewa, Swan 68, Clayton Deutsch, 2-6-10, 18
14. Atalante 2 (BEL), Swan 56, Raymond Tanghe, 16-7-15, 38

Zie ook: www.regattanews.com/ArticleList.asp?EventID=64

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: