AANKONDIGING:<br>Open Belgisch Kampioenschap FINN

OOSTENDE (BEL) - Niet vergeten! O.B.K. finn te Oostende (w.o.s.) op 9 & 10 oktober 2004. Eerste start op zaterdag om 11.00 uur. 40 euro ter plaatse/35 euro bij inschrijven op voorhand via filman@belgacom.net Inbegrepen : wedstrijd, overnachtingen, bbq op zaterdagavond en gratis vaatjes bier! Indien u wenst te overnachten, geef mij een seintje via e-mail.(zelfde adres als eerder vermeld) Niet twijfelen en leg die finn op de trailer! see you in Oostende! (bel 8)

NB.
Sebbe zal van de partij zijn!
(waarschijnlijk zal Carolijn Brouwer ook meezeilen.)

Website: www.finn-sailing.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: