AANKONDIGING:<br>Open Nederlands Kampioenschap Maxfun 25

ENKHUIZEN (NED) - In het weekend van 18 en 19 september worden de Open Nederlandse Kampioenschappen Max Fun gehouden in Enkhuizen. De deelnemende schepen zijn van het type Max Fun 25 (18) en Max Fun 35 (6). De Max Fun 25 klasse wordt door Alfa Romeo gesponsord. Overige deelnemers zijn de FF65 klasse, waarin wordt gestreden om de FF65 Cup, en de MUMM30-klasse.

Zaterdagmiddag meren de Max Fun’s af bij De Werf Enkhuizen van Messink Yachting in de oude binnenhaven van Enkhuizen, alwaar zij een muzikaal onthaal krijgen. ‘s Avonds staat op dezelfde locatie een barbecue gepland.

ACHTERGROND INFORMATIE
De Max Fun 25 is in 2000 op de HISWA Boatshow gelanceerd met als doel een nieuwe Nederlandse eenheidsklasse op het water te zetten. In 2002 is deze klasse door het KNWV erkend. Inmiddels varen er 23 Max Fun 25’s rond op Nederlands en Belgisch water en worden voor de tweede keer de Open Nederlandse Kampioenschappen georganiseerd.

CoNTACT
Max Fun Boats B.V.
De Trompet 17b
1601 MK Enkhuizen
Tel: 0228-325717

www.maxfun25.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: