ANTWERP RACE:<br>deelnemerslijst al na 10 minuten vol

ANTWERPEN (BEL) - Kandidaat- deelnemers aan de 17de Antwerp Race lagen op vinkenslag. De eerste inschrijvers waren die eerste september al voor de kantooruren (!) ingelogd. De stortvloed van het online inschrijven was voorspeld. Maar enkele minuten later kregen ze een melding dat de de deelnemerslimiet van 225 boten bereikt was. Sorry. Dat veroorzaakte een nieuwe golf van mails. Wat is me dat nu? Onze gratis reclametruc werkte perfect want binnen het uur wist de hele community dat de inschrijvingen gestart waren en hadden we woensdagavond al 130 inschrijvingen. Tja, het berichtje van 2003 dat de 225 plaatsen benomen waren was nog ergens in de database blijven staan, en dat hebben de eerste inschrijvers gekregen, waarvoor onze excuses. Als daarbij dan nog de post gaat staken die de 'papieren' inschrijfformulieren moest bezorgen, dan zijn natuurlijk de niet-internetters helemaal van de kaart. Overmacht , of hoe heet zoiets ?

Vrijdag 10 september waren de 225 deelnemers ingeschreven. De lijst van 'stand by' blijft groeien. Op tijd betalen is het motto. En uw deelname is definitief OK.

Uiteraard kan u nog tot 11 oktober verder inschrijven voor het bemanningsfeest in zaal Stuurboord - Rijnkaai. Buffet, bar, prijsuitreiking, live optreden, DJ, kortom ambiance. U verwachtte zeker niet minder?

Skippers Night verandert van datum
Belangrijke wijziging van datum : de Skippers Night , oorspronkelijk gepland voor woensdag 13 oktober is verplaatst naar maandag 11 oktober.

De dertiende is niet alleen een vreemd getal. Maar maandag 11 is de laatste dag van Open Steiger in het Willemdok. We hebben daar een authentieke spiegeltent met alle materiaal voor een gezellige en informatieve avond. We beginnen met het uitdelen van het deelnamemateriaal om 18.30 uur. Verder wordt het als vanouds oergezellig.

Deze Skippersnight wordt u aangeboden door Huysman verzekeringen en Landtmeters, your naval store met een Happy Hour van 20 u tot 21u30.

Website: Antwerp Race

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: