AANKONDIGING:<br>Open Belgisch Kampioenschap Flying Junior

ANTWERPEN (BEL) - Zaterdag 25 september 2004 wordt om 14.00h op het Galgenweel te Antwerpen de eerste start gegeven van het Open Belgisch Kampioenschap Flying Junior. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de KLYC. Er worden een 35-tal boten aan de start verwacht die zullen strijden voor de podiumplaatsen. Inschrijven kan nog bij Piet.Dekeersmaecker@bba.be . Zie ook: www.fjob.be

Zaterdagavond is de traditionele grootschalige BBQ gevolgd door een optreden van de covergroep PLUG IT IN (pop-rock van de jaren 80, 90 en nu).

Vanzelfsprekend is iedereen meer dan welkom om eens een kijkje te nemen, kennis te maken met de klasse en desgevallend een dansje te wagen.

Tot zaterdag !

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: