ABN AMRO's persconferentie "Meet The Team" een lege doos

AMSTERDAM (NED) - "Meet The Team stond erop de verpakking van de internationale persconferentie die op 22 september zou plaats vinden.

Helaas was dit een lege doos want er werden geen namen van bemanningsleden bekend gemaakt.

Tijdens de meeting nam vooral, Mike Sanderson, de schipper van ABN AMRO's Volvo Ocean Race Campagne het woord en vertelde hij wat over zijn ambities en zijn vorige wedstrijd ervaringen. Hij gaf ook de hongerige naar nieuws snakkende journalisten een glimp van hoe de 2 boten er in de final gaan uitzien.

foto: Mike Sanderson

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: