ABN AMRO's persconferentie "Meet The Team" een lege doos

AMSTERDAM (NED) - "Meet The Team stond erop de verpakking van de internationale persconferentie die op 22 september zou plaats vinden.

Helaas was dit een lege doos want er werden geen namen van bemanningsleden bekend gemaakt.

Tijdens de meeting nam vooral, Mike Sanderson, de schipper van ABN AMRO's Volvo Ocean Race Campagne het woord en vertelde hij wat over zijn ambities en zijn vorige wedstrijd ervaringen. Hij gaf ook de hongerige naar nieuws snakkende journalisten een glimp van hoe de 2 boten er in de final gaan uitzien.

foto: Mike Sanderson

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: