ABN AMRO's persconferentie "Meet The Team" een lege doos

AMSTERDAM (NED) - "Meet The Team stond erop de verpakking van de internationale persconferentie die op 22 september zou plaats vinden.

Helaas was dit een lege doos want er werden geen namen van bemanningsleden bekend gemaakt.

Tijdens de meeting nam vooral, Mike Sanderson, de schipper van ABN AMRO's Volvo Ocean Race Campagne het woord en vertelde hij wat over zijn ambities en zijn vorige wedstrijd ervaringen. Hij gaf ook de hongerige naar nieuws snakkende journalisten een glimp van hoe de 2 boten er in de final gaan uitzien.

foto: Mike Sanderson

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: