AUDI blikt haar zeilseizoen in - video

  • Author: Ice
    Date: vr, 24/09/2004 - 12:53

Wil je de radicale en succesvolle AUDI crew in actie zien?

Rob Fransen onze dekhengst van dienst heeft prachtige beelden ingeblikt die gemaakt zijn tijdens het ONK Zeezeilen 2004 en het EK IMS 600 in Kiel (GER). Je ziet in de spetterende actievideo van het EK IMS 600 niet alleen de Audi aan het werk maar ook haar concullega’s zoals de nieuwe Europees Kampioen IMS 600 CHECKMATE III.

Over het Clubracer Racing Team

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: