AUDI blikt haar zeilseizoen in - video

  • Author: Ice
    Date: vr, 24/09/2004 - 12:53

Wil je de radicale en succesvolle AUDI crew in actie zien?

Rob Fransen onze dekhengst van dienst heeft prachtige beelden ingeblikt die gemaakt zijn tijdens het ONK Zeezeilen 2004 en het EK IMS 600 in Kiel (GER). Je ziet in de spetterende actievideo van het EK IMS 600 niet alleen de Audi aan het werk maar ook haar concullega’s zoals de nieuwe Europees Kampioen IMS 600 CHECKMATE III.

Over het Clubracer Racing Team

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: