UIT DE KUIP:<br>Lefebvre - Good sailing team winnen laatste united4

Tijdens het weekend van 25/26 september stond er meer dan een scheetje wind in de Roompot, NL. 20 cadetten in de race. Op zaterdag voer het West-Vlaamse jeugdzeilteam Lefebvre-Good een schitterende 2 - 1 - 1. Zondag hadden ze het iets moeilijker en eindigden 4- 6 - 10. Toch brachten deze resultaten hen naar de eerste plaats. Het Nederlandse team Sven Oomens legde hen het vuur aan de schenen bij de boeirondingen, in het heetst van de strijd ontstond een protest. Lefebvre had recht op water aan de boei, maar Oomens deed de deur dicht. Toch moest dit in de protestkamer rechtgetrokken worden na de wedstrijden, Lefebvre- Good won en mocht de laatste United4 van de jaarlijkse 4 luik op hun naam schrijven.

Meer info op www.united4sailing.org

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: