Ellen MacArthur’s progressie te volgen met 3D Viewer Voyager 2020

  • Author: Ice
    Date: vr, 21/01/2005 - 10:43

PC gebruikers met een breedband internetconnectie kunnen Ellen MacArthur’s progressie volgen via een 3D viewer ontworpen door Voyager 2020, dit in samenwerking met Offshore Challenges. Bekijk de afgelopen 38 dagen op je desktop, zoom in, zoom uit en zie de trimaran B&Q zeilen op de oceanen. De laatste posities worden per uur geüpdate, volg zo Ellen's laatste dagen met de B&Q richting finishlijn.

Dit stukje desktop speelgoed is enkel geschikt voor gebruikers van een fors pc systeem met een snelle grafische kaart met de laatste grafische drivers geïnstalleerd. Ik heb de test gedaan met een Pentium IV 2.66 Mhz met 1 GB ram en een Radeon 9800 pro videokaart, de strestest verliep met dit systeem probleemloos.

www.voyager2020.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: