UIT DE KUIP:<br> Mean Machine tenslotte derde tijdens Key West Race Week

FLORIDA (US) - In het laatste kruisrak van de week wist MEAN MACHINE zijn op dat moment leidende positie in het algemeeen klassement niet te consolideren en zakte tenslotte van een eerste naar een derde plaats overall. Bij de laatste benedenwindse boei lag Mean Machine eerste overall, gevolgd door BARKING MAD -de regerend wereldkampioen in de klasse- en MORNING GLORY met Russell Couts als tacticus.

Mean Machine positioneerde zich links van de concurrentie en tot ca. twee derde deel van dat laatste kruisrak zag het er, mede door een linkse shift, goed uit. Een 10 to 15 graden rechtse shift aan het einde van het kruisrak betekende dat Barking Mad de laatste wedstrijd won, Morning Glory met een vierde plaats zijn overwinning veilig stelde (30 pnt.)en Mean Machine tevreden moest zijn met een zevende plek. Daarmee klom Barking Mad (33 pnt) naar een tweede plaats overall en werd Mean Machine (34 pnt) tenslotte derde.

Voor meer informatie: www.mean-machine.nl en www.premiere-racing.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: