SPLASH SKI EVENT 2004

Op zaterdag 22/01/2005 werd tijdens het Splash Ski Event de winnaar van de Splash Combi 2004 bekend gemaakt. Op het programma stond een verkwikkende conditietraining o.l.v. klassetrainer Thomas Gunst en een sessie snowboard of ski in Cassablanca Indoor Ski . Als winnaar kwam Ameloot Cédric (VVW Inside Outside) op het schavotje. Hij kreeg niet enkel een mooie foto van hemzelf vanwege Mark Meulemans maar kan dankzij Roel Wester 2005 aanvatten in een nieuwe Splash. Tweede werd Lachappelle Alfred(Hofstade). De derde plaats voor Vanhoeylandt Thomas(KLYC - Galgenweel). Uiteindelijk mochten alle aanwezige zeilers deelnemen aan aan gezellige tombola met prijzen voor iedereen.

Tijdens de prijsuitreiking werd heel kort de evolutie van Splash in België geschetst. Waar de klasse in 2002 twintig leden telde en 136 starters op nationale wedstrijden op jaarbasis telde, is dit in 2004 gestegen naar 42 leden en 410 starters. Het geeft niet enkel aan dat het Splash zeilen in België in de lift zit. Er is tevens een stijgende interesse vanuit het buitenland voor het Splash zeilen in België waar te nemen.
2004 was ook het jaar van de Worlds Splash te Nieuwpoort. Met zijn 243 deelnemers een voltreffer van formaat. Als toetje zorgde VVW Nieuwpoort voor een verassing van formaat door de klasse met een cheque bij zijn werking te steunen. Alvast bedankt VVW Nieuwpoort voor jullie fantastische steun aan de Splash klasse.
Alsof dit nog niet voldoende was werd de SKOB Rescue "Atlantis" door de heer Seynaeve Patrick officieel aan de klasse geschonken

Samen met de inbreng van onze sponsors ABX, Thiers Horizon, Jet Air, AGO Interim, LMG, Isomo, KDL transport en Roel Wester helpen deze mensen mee aan de realisatie van een dynamische werking die het wedstrijdzeilen voor jeugd in éénmansboten in het bijzonder een vernieuwd elan moet geven.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: