Snelste Antwerp Race ooit op televisiezender ATV

ATV, de regionale televisiezender voor Antwerpen brengt de Antwerp Race op de kabel. De commentaar werd ingesproken door persattaché Pit de Jonge en ATV nieuwslezer Hans Laerenbergh.

Meer info over de Antwerp Race: Antwerp Race

Foto © Pit de Jonge/ship to shore

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun datagedreven digitale marketing en e-commerce optimalisaties met zijn online marketing bedrijf Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: