GP FIRST 31.7 - 5 & 6 NOV in Duinkerke

  • Author: entityone
    Date: wo, 26/10/2005 - 02:18

Op 5 en 6 november e.k. organiseert de YC de la Mer du Nord in Duinkerke de tweede Grand Prix First 31.7, met de gewaardeerde steun van de plaatselijke shipshandler Marine Diffusion.

Alle Belgische en Nederlandse First 31.7s die nog niet in op een bootstoel in winterberging staan, en die niet mordicus aan de Goofy Races in Colijnsplaat wensen mee te doen, zijn van harte op dit evenement uitgenodigd. Vorig jaar stelden 6 boten hun winterslaap uit om toch maar aan deze wedstrijd te kunnen meedoen. De wedstrijden worden gezeild in Real Time, dus geen gezever met ratings. Mutsen en zwemvesten verplicht.

Inschrijven kan bij de YC de la Mer du Nord op het emailadres regate@ycmn.com. Deze sympathieke club rekent twee weken lang geen liggeld aan voor de deelnemers. Van inschrijfgeld willen deze heren ook niet weten.

Auteur:

  • entityone

Voor u geselecteerd: